Infopaketti kaudelle 2016-17

Kesälomat ovat jäämässä taakse ja katseet kääntyvät jo alkavaan kauteen. SSBL:n sarjoissa alkavalla kaudella nähdään joukkueita juniorisarjoissa ja myös pienen tauon jälkeen miesten sarjoihin osallistutaan mukaan. Tässä vähän infoa tulevalle kaudelle.

 

JÄSENMAKSU

Jäsenmaksu on 25 euroa kaikilta seuran jäseniltä. Maksu suoritetaan seuran tilille: FI41 5172 0220 1138 40. Laita viestiksi nimesi ja syntymäaika. Jäsenmaksun maksamalla saat jäsenyyden seuraan ja saat oikeuden osallistua seuran tapahtumiin.

 

TOIMINTAMAKSU

Lisenssi- ja kilpapelaajille toimintamaksun suuruus on tänä kautena 170 euroa. Maksu suoritetaan seuran tilille: FI41 5172 0220 1138 40. Laita viestiksi nimesi ja joukkueesi. Toimintamaksu oikeuttaa osallistumaan kilpailu- ja harjoittelutoimintaan kaudella. Toimintamaksun voi maksaa myös parissa erässä, ota yhteyttä asiasta.

 

JÄSENTIETOLOMAKE

Kaikkien seuran jäsenten täytyy täyttää ja palauttaa seuran nettisivuilta löytyvä jäsentietolomake. Jos olet vastaavan lomakkeen jo täyttänyt, niin tarkistuta että tietosi ovat ajantasalla. Tulosta lomake ja lähetä se tai lähetä vastaavat tiedot sähköpostilla tämän viestin lopussa olevaan sähköpostiosoitteeseen.

 

HARJOITUSVUOROT

Elokuun ajan mennään vielä pienemmällä harjoitusvuoromäärällä, mutta syyskuun alusta starttaa läpi kauden kestävät treenivuorot. Kysy harjoitusvuoroista lisää omalta valmentajaltasi.

 

SEURAN YHTEYSTIEDOT

Seuran ja joukkueiden toimintaa johtaa seuran hallitus. Tämän kauden hallituksessa mukana ovat seuraavat henkilöt:

Puheenjohtaja ja toiminnanjohtaja: Timi Laine, puh. 045 639 6319

Varapuheenjohtaja: Kirsi Hyyrynen

Sihteeri: Satu Antinniemi

Taloudenhoitaja: Jaana Väisänen

Lisäksi voit olla yhteyksissä myös joukkueesi valmentajiin kun kysyttävää ilmenee.

 

SEURAINFOT JA UUTISET

Seuran nettisivuilla tullaan pitämään yleistä infoa niin seurasta kuin sen joukkueista kuluvan kauden aikana. Seuran Facebook-sivuilla infotaan tapahtumista ja muutoksista. Facebook-sivut toimivat seuran virallisena ilmoitustauluna. Joukkueet muodostavat omaan käyttöön lisäksi esim. Whatsapp rinkejä nopeampaan tiedon vaihtoon.

 

OTA YHTEYTTÄ JOS KYSYTTÄVÄÄ!

Jäsenistön käyttöön on luotu sähköpostiosoite, johon voit laittaa tiedusteluja sekä kysymyksiä tulemaan. Sähköpostiosoite on crackers.info@gmail.com.

 

HYVÄÄ SALIBANDYKAUTTA KAIKILLE JA UUSILLE JÄSENILLE: TERVETULOA SEURAAN MUKAAN!

Tagged , , , .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *